Ghost Division - Sabaton Tribute

Mezz

Zweedse power metal met een historische thema's Lees verder

Vrijdag 28 augustus neemt Ghost Division Breda met de harde hand over! De enige tribute band van de Zweedse power metal band Sabaton. Een tribute geheel in stijl, inclusief het kenmerkende borstpantser van Sabaton zanger Joakim Brodén. De muziek is een spervuur aan dikke gitaren, knallende drums, ondersteund met flinke zangpartijen. Kortom, een batterij aan geluid!

De songs gaan bijna uitsluitend over de grote oorlogen uit het verleden. Zo gaat ‘Primo Victoria’ over D-day, de geallieerde landing in Normandië in 1944. Verwacht geen geschiedenisles, maar een energieke show die je schor achterlaat. 

Ghost Division liet Nederland al sinds 2010 kennis met Sabaton maken. Tot en met 2014 ging de band in hun camouflagebroeken het podium op. In 2011 deed de band mee aan de bekende bandwedstrijd Clash Of The Coverbands. Ze bereikte hiermee zelfs de halve finale! Ghost Division brengt een gevarieerde setlist waar ook zeker het meest recente werk van Sabaton voorbij komt. 

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ op www.mezz.nl/lets-go!

Deuren 19.30 uur | Aanvang 20.30 uur | Tickets € 10

Facebook-event: Ghost Division - Sabaton tribute in MEZZ


Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda