STEEV

Het Hijgend Hert

Zaterdag 22 augustus 2020 zal het lastig voor het publiek worden om te blijven zitten, wanneer STEEV zijn hiphop naar POBHert Seated toebrengt. Lees verder

Zaterdag 22 augustus 2020 zal het lastig voor het publiek worden om te blijven zitten, wanneer STEEV zijn hiphop naar POBHert Seated toebrengt. Om 21.00 uur treedt hij samen met gitarit Bram Schouw op in café Het Hijgend Hert, gevestigd aan de Pasbaan 7 te Breda. Het publiek zal volgens de huidige regels toch echt zittend van dit optreden moeten komen genieten. POBHert Seated is het logische vervolg op de POBHert-avonden die tot voor het nieuwe normaal plaatsvonden, en worden georganiseerd door stichting Poporganisatie Breda (POB) en café Het Hijgend Hert. De entree bedraagt € 5,- per persoon en er zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

Lichaam, ziel en geest komen samen in unieke volzinnen en flows, waardoor dit hiphop is die een blijvende indruk achterlaat. STEEV is een schrijver die probeert gedachten, gevoelens en techniek te verpakken in zijn muziek om de luisteraar weg te blazen. Verwacht teksten die gaan over spiritualiteit of sensualiteit, en nummers die het muzikale spectrum beslaan van tearjerkers tot aan bangers. Live is STEEV intens, veelzijdig en provocatief en komt hij met een gezonde dosis showmanship en charisma, of het nou met dj of liveband is, het publiek kan een new school sound verwachten, zonder de inhoud

en kunst te verliezen. Vergelijkbaar met Nederlandse hiphopacts als Winne, Typhoon, Ares en Fresku. Geïnspireerd door acts als J. Cole, Kanye West, James Blake, Snarky Puppy en Anderson .Paak. Te zien en/of horen is hij of zijn muziek al geweest op bijvoorbeeld NPO Radio 1, 3FM, Bevrijdingsfestival Brabant, Woo-Hah Festival, Festival Mundial, Motel Mozaique, Eendrachtfestival en dichter bij huis December Tapes in het Chassé Theater en Breda Barst in het Valkenbergpark. Deze POBHert Seated zal hij zich muzikaal laten begeleiden door gitarist Bram Schouw, inmiddels al een vaste kracht in de muzikale entourage van STEEV.

POB en café Het Hijgend Hert presenteren POBHert Seated met STEEV, zaterdag 22 augustus 2020, café Het Hijgend Hert, Pasbaan 7 te Breda, aanvang 21.00 uur.

www.facebook.com/steevlive
www.pobsite.nl
www.hijgendhert.nl