SAMORA TERRASCONCERT

Mezz

Samora heeft een fantastische stem, vol vuur en energie. Lees verder

Samora heeft een fantastische stem, vol vuur en energie. Zij weet met haar frisse en vrolijke uitstraling en haar enthousiasme binnen no-time ieders hart te stelen. Dat is niet vreemd want Samora, geboren in Paramaribo, is vanaf jongs af aan met muziek bezig en gemaakt om op de planken te staan. Ze staat aan het begin van een mooie carrière.

Samora is namelijk de nieuwste reggae sensatie met dikke meeslepende grooves. Ze brengt een vernieuwend geluid met zich mee, verwacht dus iets heel anders dan de doorsnee reggae. Haar stevige nieuwe sound is uniek en voorzien van moderne soul, funk en pop. Hiermee spreekt ze een breed publiek aan. Ook is ze niet bang om te experimenteren met rauwe randjes bij de ontwikkeling van haar sound, dit maakt haar zo spannend en aantrekkelijk!

Bekijk voor meer informatie over het PopUp Terras Breda op de website: https://popupterrasbreda.nl/ of volg de Facebook-Pagina Popup Terras Breda. Wil je meer informatie over je bezoek aan MEZZ in tijden van corona? Lees dan onze FAQ op www.mezz.nl/lets-go!

Terras open: 15.00 uur | Aanvang 16.00 uur | Gratis

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda