JIMI HENDRIX TRIBUTE TOUR

Mezz

Vanuit het Hedon Productiehuis is de afgelopen jaren een traditie ontstaan om een ode te brengen aan ‘de gitarist der gitaristen’ Jimi Hendri Lees verder

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

HEDON PRODUCTIEHUIS PRESENTS: JIMI HENDRIX TRIBUTE TOUR 2020 – 50 YEARS IN HEAVEN

Vanuit het Hedon Productiehuis is de afgelopen jaren een traditie ontstaan om een ode te brengen aan ‘de gitarist der gitaristen’ Jimi Hendrix. Dit jaar doet een record aantal zalen door heel Nederland mee. Natuurlijk komt dit rockfeest ook langs MEZZ!

Vrijdag 18 september is het exact 50 jaar geleden dat gitaarvirtuoos en muzikale grootheid Jimi Hendrix ons in verbijstering achterliet. Zijn plotselinge dood – op slechts 27 jarige leeftijd – sloeg in als een bom in de muziekwereld. Hendrix was de meest excentrieke gitarist ooit en is nog steeds een belangrijk inspiratiebron voor de huidige generatie muzikanten. Het psychedelische gitaarspel ontketende eind jaren zestig een revolutie in de rock ‘n’ roll en zijn bezeten solo’s (linkshandig op die omgedraaide gitaar, soms met z’n tanden, soms in z’n nek) zorgde voor een ware cultstatus.

Het wordt een waanzinnige avond: van The Experience tot de Woodstock-band; van The Band Of Gypsies tot het rhythm & blues-repertoire. De band wordt bijgestaan door verschillende muzikanten als Vedran Mircetic (De Staat), Kees Lewiszon en Merijn van Haren (Navarone), Twan van Gerwen (o.a. Beef en Kenny B) en meer. Naast de revolutionaire rockmuziek worden unieke foto’s, te gekke canvassen en het verschenen boek Jimi Hendrix Compleet (Het verhaal van de 119 songs) vertoond.

Jupiler Zaal open 19:30 | Aanvang 20:30 | Toegang €20,00


Keizerstraat 101 , 4811HL Breda