Gregory Page + Tom Neven

Mezz

Singer-songwriter en dichter met een grote zak verhalen in een intieme setting. Lees verder

it is het verplaatste concert van 17 mei 2020 / 30 april 2021 / 28 oktober 2021.

Gregory Page

'I am the songbird & the worm.' Gregory Page is een romanticus met een voorliefde voor jaren ’20 crooners, oude grammofoonplaten en gedeukte hoeden. Hij is geboren in Londen en later verhuisd naar San Diego, waar hij gedichten en liedjes begon te schrijven. Hij noemt zichzelf een astronaut, Gregory transporteert met zijn muziek naar een andere wereld, een tijdloos universum.

De singer-songwriter, dichter en verhaalverteller neemt naast zijn eclectische country/folk muziek een grote zak verhalen mee naar een intieme setting. Zijn charisma komt goed tot zijn recht tijdens zijn liveshows. Deze sfeervolle ervaring mag je niet missen!

Tom Neven

In de luwte van flitsende talentenjachten die doorgaans vluchtige roem opleveren, creëert de Brabantse singer-songwriter Tom Neven zijn eigen universum met ontroerende, minimalistische muziek. Het zijn luisterliedjes, waarbij mensen meegevoerd worden in een roes van melancholie. Live worden ze dan ook prachtig ingekleurd door Tom en zijn band.

Debuutplaat ‘Closer’ betekende de doorbraak voor Tom in 2016. Het leverde hem onder andere optredens op bij Radio 2, zijn tv-debuut bij VPRO’s Vrije Geluiden en een podiumplek op het prestigieuze Naked Song festival.


VPRO’s 3voor12: “Vanaf het eerste nummer breekt Tom Neven door je muur heen en raakt hij je met zijn gezongen verhalen”.

Kleine Zaal open 19:30 | Aanvang 20:30 | Toegang € 14,50

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda