Punkrock Riot #17: March

Mezz

Tijdens Punkrock Riot check je de tofste punkrock acts uit België en Nederland. En dat doen we dit jaar al vier jaar. Met deze editie de album release van March. En daarvoor zie je Batwölf en The Real Danger. Lees verder

Dit is het verplaatste concert van 28 november 2020 / 7 mei / 10 december 2021.

Tijdens Punkrock Riot check je de tofste punkrock acts uit België en Nederland. En dat doen we dit jaar al vier jaar. 

MARCH wordt ook wel omschreven als ‘Brody Dalle en John Coffey die een EpiFat-band vormen’. Ze nemen stukjes van rock en punk om hun nummers een rauw randje te geven, een pakkende wending en een positieve boodschap. Hun missie? Je harder laten gaan, sneller rijden en het stof van je botten afschudden en dat met een grote glimlach op je gezicht. De rauwe stem van Fleur in combinatie met een overdosis aan knapperige gitaarriffs en high octane ritmesecties zorgen ze voor een intense liveshow.

2019 was een jaar van hoogtepunten voor MARCH. Ze vierden het 30-jarig bestaan van de Heideroosjes in AB en het Depot, de release van 2 nieuwe singles en een reeks aan shows in Nederland en België, waarvan supportshows voor Lagwagon, Tusky en Not On Tour. In maart 2020 kwam het nieuwe album ‘Set Loose’ uit. Fantastisch!

Kleine Zaal open 19:30 | Aanvang 20:30 | Tickets €8,00

Meer informatie over de line-up volgt. ⚡️

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda